Reggie's workshops

Op zoek naar een leuke en gezellige workshop waar je wat aan hebt? Lekker kletsen en ondertussen iets maken wat bij jou past? Dan is de workshop sieraden maken wat voor jou en je vriendinnen. Ik leer jullie de kneepjes van het vak sieraden maken. De workshops worden thuis of op locatie gegeven. Is het niet mogelijk om naar Reggie toe te komen, dan komt Reggie gewoon naar jullie. Daarnaast kun je kiezen uit twee workshops: sieraden maken of een set sieraden maken. Een set bestaat uit een ketting met armband, een ketting met oorbellen of een armband met oorbellen. Er is genoeg keus en als je van te voren even aangeeft wat je wil dan bepaal jij wat we gaan doen.

THUIS MET REGGIE

Thuis geef ik de workshop voor maximaal 6 personen. Ik heb een aparte ruimte waar wij de workshop gaan beleven. Tijdens de workshop kun je genieten van koffie, thee en wat lekkers. Heb je speciale wensen of vragen stel deze gerust. Ben je met meer mensen dan kunnen we kijken naar een gepaste oplossing.

OP LOCATIE MET REGGIE

Wanneer er een workshop op locatie wordt gegeven neem ik al mijn spullen mee en zal alles netjes voor jullie klaar zetten. Bij een workshop op locatie zorgen jullie zelf voor een hapje en drankje en wordt er een vast bedrag van 20 euro voor de reiskosten gerekend. Ik stuur je dan een keuzelijst mee met wat je wilt maken. Zo kan ik gericht alle spullen meenemen die nodig zijn. Geloof me ik heb genoeg keuze.

Workshop set maken

Set sieraden maken € 37,50 p.p.

Workshop sieraden maken

Sieraden maken € 22,50 p.p.

BELANGRIJKE AFSPRAKEN

Ik wil jullie natuurlijk alles kunnen aanbieden, maar ga je bij mij een workshop volgen dan moet je even van tevoren aangeven wat je wilt maken. Ik stuur je dan een bijlage waarop jij je keuze kunt aangeven. Deze keuze staat vast, want daar doe ik dan ook inkopen voor. Weet je niet wat je moet kiezen? Kijk dan voor inspiratie op mijn Facebook of Instagram. Geen Facebook of Instagram? Geen nood. Stuur mij een e-mail en ik stuur jou mijn creaties toe. Zo kun je nog een beetje een beeld krijgen van wat je kunt kiezen.

 

Afzeggen, het kan natuurlijk gebeuren dat er onverwachtse dingen zijn. Ik wil dit graag 24 uur van tevoren weten. Meld je niet af of meld jij je af na de 24 uur dan worden de kosten in rekening gebracht.

MEER WETEN?

Je gaat zelf aan de slag met sieraden. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met mij op.