MAAK HET MOOIER VOOR JEZELF

Een uniek stukje
sieraad voor jou

Mijn naam is Regina van Klinken en woon in het mooie Drenthe. Ik heb een eigen werkkamer waar ik al mijn creaties maak en soms ook workshops heb. Ik ben ooit eens begonnen met het maken van mijn eigen sieraden omdat het, of te strak was, het paste net niet bij mijn kleren of ik vond helemaal niks leuk wat op dat moment in was. Zo is Reggie Handmade ontstaan. De naam Reggie komt bij mij vrienden vandaan. Ik heb hun ontmoet op Curaçao, daar noemde mijn vrienden mij altijd Reggie. Ik heb mooie herinnering aan de tijd op Curaçao.

CONTACT

Het gaat allemaal om dat ene stukje geluk. Ik hoop dat jij je creatie kunt vinden op deze website. Zo niet? Stuur mij een berichtje en dan komen wij er samen vast uit.

  Waarom
  koop je bij
  Reggie Handmade?
  Uniek product

  Ik maak iets wat je wilt dragen en wat bij je past.

  Kindvriendelijk

  Ik gebruik alleen producten die vrij van schadelijke stoffen zijn.

  Handgemaakt

  Ik maak het voor jou op maat met een persoonlijk tintje.

  Workshops

  Ik leer jou en je vriendinnen in een workshop de kneepjes van het vak.

  Reggie's blog

  Fancy Fair!

  Anne en ik hebben een leuke start van de zomervakantie bedacht. Kom gezellig bij onze fancy fair langs. Anne en ik zijn twee creatieve meiden, en willen wij jullie kennis laten maken met onze creaties. Ik deel bij mijn blog een poster waar alle informatie op staat. Heb je vragen?…

  Read more

  zomerse kriebels

  Er zijn al mooie dagen geweest, we hopen dat er nog vele zullen komen. Ik vermoed dat de meeste mensen deze zomer thuis blijven of juist in eigen land gaan vertoeven. Niks leukers om dan met de zonnige dagen een leuk gepersonaliseerd enkelbandje te dragen.  Ik heb al mooie enkelbandjes…

  Read more

  Persoonlijke slinger

  Is er binnenkort iemand jarig en vind je het vervelend om niet te kunnen gaan. Stuur de jarige dan een persoonlijke slinger. Ik heb verschillende stofjes en patroontjes.

  Read more

  Bemoedig elkaar

  Wat nieuwe armbandjes gemaakt in de zon. Bestel een armbandje en ik stuur hem naar jou of diegene die hem nodig is. Bemoedig elkaar, heb lief! Stuur een kaartje met een armbandje.

  Read more

  Iemand verrassen?

  Wil je iemand een kaartje sturen met veel liefde? Dat kan voor 6,50 stuur ik een kaartje met je eigen tekst achterop en een armbandje. Stuur je mij een berichtje wie je wilt verrassen?

  Read more