Fancy Fair!

Anne en ik hebben een leuke start van de zomervakantie bedacht. Kom gezellig bij onze fancy fair langs. Anne en ik zijn twee creatieve meiden, en willen wij jullie kennis laten maken met onze creaties. Ik deel bij mijn blog een poster waar alle informatie op staat. Heb je vragen?…

Read more

zomerse kriebels

Er zijn al mooie dagen geweest, we hopen dat er nog vele zullen komen. Ik vermoed dat de meeste mensen deze zomer thuis blijven of juist in eigen land gaan vertoeven. Niks leukers om dan met de zonnige dagen een leuk gepersonaliseerd enkelbandje te dragen.  Ik heb al mooie enkelbandjes…

Read more

Persoonlijke slinger

Is er binnenkort iemand jarig en vind je het vervelend om niet te kunnen gaan. Stuur de jarige dan een persoonlijke slinger. Ik heb verschillende stofjes en patroontjes.

Read more

Bemoedig elkaar

Wat nieuwe armbandjes gemaakt in de zon. Bestel een armbandje en ik stuur hem naar jou of diegene die hem nodig is. Bemoedig elkaar, heb lief! Stuur een kaartje met een armbandje.

Read more

Iemand verrassen?

Wil je iemand een kaartje sturen met veel liefde? Dat kan voor 6,50 stuur ik een kaartje met je eigen tekst achterop en een armbandje. Stuur je mij een berichtje wie je wilt verrassen?

Read more